Over Argonex & JC Repair

Zoals wij in dit bericht al hebben vermeld zijn wij sinds 1 september 2018 de nieuwe eigenaar van JC Repair, het meest vooruitstrevende smartphone reparatie centrum in Veenendaal.

Hiermee vergroten wij ons bereik om zoveel mogelijk klanten van de beste service te kunnen voorzien. Wie al bekend was met Argonex weet dat wij al jaren onder andere reparaties leveren voor zowel Mac als Windows computers en iPhones. Dankzij de overname van JC Repair kunnen wij nu reparaties aanbieden voor vrijwel elke smartphone van Samsung, Huawei, LG, HTC, Sony en OnePlus.

De algehele drijfveer van Argonex wordt doorgezet binnenin JC Repair: de allerbeste kwaliteit met een zo kort mogelijke wachttijd. In sommige gevallen hanteren wij de ‘klaar-terwijl-u-wacht’ methode en is uw smartphone in een mum van tijd weer de oude. Soms hebben wij íets langer nodig en bent u binnen enkele uren weer bereikbaar. Mocht een reparatie toch langer duren, dan zorgen wij voor een vervangend toestel zodat u hoe dan ook niet zonder smartphone komt te zitten.

JC Repair staat zowel beschikbaar voor zowel particuliere- als zakelijke klanten. Wanneer u als zakelijke klant echt zo spoedig mogelijk bereikbaar wilt zijn met uw eigen toestel kan er een kleine betaling worden gedaan waarmee uw smartphone bovenaan onze reparatielijst komt te staan. Hiermee heeft u de zekerheid dat u ook daadwerkelijk in no time weer bereikbaar bent.

Bij zowel JC Repair als Argonex houden wij van duidelijkheid. Wanneer u uw smartphone of computer voor reparatie bij ons aflevert zullen wij hoe dan ook altijd eerst een prijsopgave naar u sturen met daarin een volledig overzicht van het algehele kostenplaatje. Zo komt u niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan. Bij JC Repair maken wij gebruik van de beste kwaliteit voor de vervangende onderdelen. Daarnaast heeft u ook de keuze, indien uw budget wat kleiner is, om te kiezen voor goedkopere imitatie onderdelen.

Al met al zijn wij super trots en enthousiast dat wij nu nóg meer mensen van onze service kunnen voorzien. Wij verwelkomen u daarom ook graag om bij ons langs te komen. Argonex en JC Repair zijn beide te vinden aan De Grote Pekken 11 te Veenendaal.

Graag tot ziens!

 

Voor alle informatie over JC Repair of voor het maken van een afspraak verwijzen wij u graag door naar onze website.