iMac M3

De beste alleskunner ter wereld

Vanaf € 1579
imac m3

Met de superkracht van M3

Met M3 gaan de prestaties van iMac opnieuw met sprongen vooruit dankzij een 8-core CPU, een GPU met tot 10 cores en ondersteuning voor maximaal 24 GB centraal geheugen. Dit model is twee keer sneller dan de vorige generatie met M1.1 Gebruikers voelen de snelheid en kracht van M3 bij alles wat ze doen, of ze nu multitasken in populaire productiviteitsapps of creatief aan de slag gaan, bijvoorbeeld door foto’s met een hoge resolutie of meerdere 4K-videostreams te bewerken. De geavanceerde GPU van iMac (mogelijk gemaakt door M3) ondersteunt mesh shading en ray tracing met hardware-acceleratie. Het resultaat: nauwkeurigere belichting, reflecties en schaduwen waardoor je extreem realistisch kunt gamen of in een mum van tijd driedimensionale ontwerpen en creaties maakt. De 16-core Neural Engine en nieuwste media engine van iMac maken bovendien verbluffende machinelearning- en videoprestaties mogelijk.

Het opmerkelijk dunne design met toonaangevend 4,5K Retina-display, de nieuwste draadloze verbindingsmogelijkheden en de allerbeste camera, speakers en microfoons maken iMac tot een alleskunner die zijn gelijke niet kent.

Groot Retina-display: iMac heeft een 24-inch 4,5K Retina-display met 11,3 miljoen pixels, een brede kleurweergave (P3), meer dan een miljard kleuren en een helderheid van 500 nits.6 Op iMac geniet je altijd van een levendig en sprankelend beeld, ongeacht of je foto’s bewerkt, zaken regelt als zzp‘er, presentaties maakt of films en series kijkt.

Geavanceerde verbindingsmogelijkheden: iMac bevat nu wifi 6E, met tot twee keer snellere downloadsnelheden dan de vorige generatie. Verder kun je dankzij Bluetooth 5.3 ook de allernieuwste Bluetooth-accessoires koppelen. Deze iMac heeft ook tot vier USB-C-poorten, waaronder twee Thunderbolt-poorten voor supersnelle gegevensoverdracht, ondersteuning voor Gigabit Ethernet op bepaalde modellen én de optie om een display tot 6K aan te sluiten.

imac m3 touch

Camera, microfoons en speakers: Een 1080p FaceTime-camera en microfoons van studio­kwaliteit zorgen dat je op iMac videogesprekken van ongekende kwaliteit kunt voeren, zowel privé als zakelijk. Dankzij een systeem met zes speakers en ondersteuning voor ruimtelijke audio bij het afspelen van muziek of video met Dolby Atmos geniet je van audio van bioscoopkwaliteit. Uitzonderlijk design: Met zeven levendige kleuren is iMac een echte eyecatcher. Hij is verkrijgbaar in groen, geel, oranje, roze, paars, blauw en zilver, compleet met nieuwe, opvallende achtergronden in bijpassende kleuren. Het opmerkelijk dunne all-in-one design van slechts 11,5 millimeter is enkel en alleen mogelijk dankzij Apple silicon.

Accessoires in dezelfde kleuren en Touch ID: iMac wordt geleverd met een toetsenbord, muis en trackpad in bijpassende kleuren. En als je kiest voor een Magic Keyboard met Touch ID4, kun je simpel en veilig je computer ontgrendelen, Apple Pay gebruiken en apps downloaden. Met Touch ID kun je bovendien heel eenvoudig met je vinger van gebruikersprofiel wisselen.

Ideale match voor je iPhone: Dankzij Continuïteit kun je apps op je iPhone en andere Apple devices zonder moeite gebruiken op het grote scherm van iMac. Je kunt direct vanaf je iMac berichten versturen en telefoontjes aannemen, of een document scannen met je iPhone om het direct daarna te bekijken op het scherm van je iMac. Verder kun je met ‘Universeel klembord’ heel handig afbeeldingen, video’s of tekst uit een iPhone-app kopiëren en vervolgens naadloos in een app plakken op een iMac in de buurt. Kortom, iPhone en iMac vullen elkaar perfect aan.

imac m3 kleur
Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal