Apple advies

Argonex is hét deskundige Apple en Windows aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving.

Bij Argonex kunt u terecht met uw vragen over alle Apple producten. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bedienen u graag met een passend advies. U kunt zowel bij ons terecht als zakelijke klant of als particulier.

Heeft u vragen over de werking van uw iMac, Macbook, iPhone, iPad, of andere Apple producten? Argonex heeft een passie voor de producten van Apple en is zeer servicegericht. We helpen u graag verder.

Wilt u overstappen van Windows naar Apple? Argonex neemt met u de stappen door en helpt u graag op weg bij het kennismaken met de unieke en gebruiksvriendelijke Apple producten. Met enkele tips en aanwijzingen bent u zo gewend en de ervaring leert dat de meesten dan niet meer terug willen.

Argonex hanteert een klantgerichte aanpak. We kunnen u vaak telefonisch direct te woord staan en streven ernaar vragen per e-mail dezelfde dag nog te beantwoorden.

Geen lange wachttijden als bij de Apple Resellers en PC Winkels en bovendien een stuk voordeliger (ook met nieuwe aankopen)!!  Bij ons breng je de computer binnen, dezelfde dag diagnose en in bijna alle gevallen de volgende dag klaar!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op.