Herroepingsrecht

U kunt tot 14 dagen na het ontvangen van uw bestelling gebruik maken van het herroepingsrecht. U kunt binnen deze periode de ontvangen goederen retourneren waarop wij u de reeds betaalde kosten zullen terugbetalen.

Wilt u een of meer van de geleverde producten niet behouden, dan kunt u dat binnen 14 dagen na levering schriftelijk of telefonisch aan ons laten weten. U kunt ook gebruik maken van het formulier herroepingsrecht.

Binnen 14 dagen na dit telefonische of schriftelijk contact met Argonex, dien je de betreffende producten retour te zenden naar Argonex. De kosten van de retourzending komen voor uw rekening. De kosten voor het aangetekend verzenden van een pakket via PostNL liggen doorgaans tussen de € 2,50 en € 15,-, afhankelijk van het gewicht.

Wil je gebruik maken van de mogelijkheden de producten te retourneren, dan dien je deze, voor zover redelijkerwijs mogelijk is, in originele staat en inclusief verpakking te retourneren volgens de instructies van Argonex.

Bij een retourzending ben je er zelf verantwoordelijk voor dat het product in goede staat en compleet bij Argonex aankomt.

Gebruik bij je communicatie met Argonex altijd je bestelnummer. Deze vindt je op de bestelbevestiging die je per e-mail hebt ontvangen.