Prijzen iPhone-reparaties

Is er een defect aan je iPhone en wil je daar graag wat aan laten doen, dan zijn wij je graag van dienst. De prijs voor het repareren van je iPhone is afhankelijk van wat er vervangen moet worden en hoeveel werk wij eraan hebben. De prijzen van de onderdelen verschillen sterk per type iPhone. In veel gevallen kunnen wij naast de originele Apple-onderdelen ook alternatieve onderdelen aanbieden. Wij adviseren je graag over de kwaliteitskenmerken en de beste keuze voor jouw situatie.

De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren, zijn het vervangen van de batterij en het vervangen van het scherm. De prijzen daarvan vind u op de volgende pagina's:

iPhone scherm repareren
iPhone batterij vervangen

Mocht het toestel onderzocht/gediagnoseerd moeten worden, dan bedragen de onderzoekskosten 39 euro.

Maak kennis met de specialisten van Argonex en besteed de reparatie uit aan onze expert. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en kunnen u snel van dienst zijn. Neem nu contact met ons op voor een aanbieding op maat!

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen, te repareren. Wij maken gegarandeerd gebruik van de originele onderdelen van Apple. Je iPhone wordt onderworpen aan de officiƫle diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Stel je vraag

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal