Prijzen iPhone-reparaties

Is er een defect aan je iPhone en wil je daar graag wat aan laten doen, dan zijn wij je graag van dienst. De prijs voor het repareren van je iPhone is afhankelijk van wat er vervangen moet worden en hoeveel werk wij eraan hebben. De prijzen van de onderdelen verschillen sterk per type iPhone. In veel gevallen kunnen wij naast de originele Apple-onderdelen ook alternatieve onderdelen aanbieden. Wij adviseren je graag over de kwaliteitskenmerken en de beste keuze voor jouw situatie.

De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren, zijn het vervangen van de batterij en het vervangen van het scherm. De prijzen daarvan vind u op de volgende pagina's:

iPhone scherm repareren
iPhone batterij vervangen

Mocht het toestel onderzocht/gediagnoseerd moeten worden, dan bedragen de onderzoekskosten 39 euro.

Maak kennis met de specialisten van Argonex en besteed de reparatie uit aan onze expert. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en kunnen je snel van dienst zijn. Neem nu contact met ons op voor een aanbieding op maat!

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen, te repareren. Wij maken gegarandeerd gebruik van de originele onderdelen van Apple. Je iPhone wordt onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP. Mocht je iPhone nog binnen de garantie vallen maar hij heeft schade opgelopen (én dus op dat moment even géén garantie) en je laat door ons de reparatie uitvoeren, dan loopt de garantie daarna normaalgesproken weer door; met niet originele onderdelen vervalt bij Apple sowieso elke vorm van garantie op je toestel.

Garantie

De garantie is bij ons heel simpel, is er wat aan de hand met het vervangen onderdeel, je komt meteen terug en we vervangen het zo snel mogelijk (meestal gelijk) voor je. Op bijna alle niet Apple onderdelen krijg je bij ons de allerlangste garantie in heel veenendaal en dat is niét 3 maanden, niet 1 jaar maar minstens 2 jaar garantie. Batterijen zijn gelimiteerd aan 1 jaar, maar zelfs dan proberen we het beste te regelen, we hebben immers alleen maar goede producten.

Stel je vraag

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal