iPhone reparatie prijzen

Heb je een defect aan je iPhone en wil je hier graag wat aan laten doen, dan zijn wij je graag van dienst bij de reparatie. De prijs voor het repareren van je iPhone is afhankelijk van wat er vervangen moet worden en hoeveel werk wij eraan hebben. De prijzen van de onderdelen verschillen sterk per type iPhone. In veel gevallen kunnen wij naast de originele Apple onderdelen ook goedkopere replacements aanbieden. Wij adviseren u graag over de kwaliteitskenmerken en de beste keuze in uw situatie.

De meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren zijn het vervangen van de iPhone batterij en het vervangen van een iPhone scherm. De prijzen daarvan vind u op de volgende pagina's:

iPhone scherm repareren
iPhone batterij vervangen

Maak kennis met de specialisten van Argonex en besteed de reparatie uit aan onze expert. Wij hanteren altijd scherpe tarieven en kunnen u snel van dienst zijn. Neem nu contact op voor een aanbieding op maat!

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen te repareren. Wij maken 100% gebruik van de originele onderdelen van Apple. De iPhone wordt onderheven aan de officiƫle diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Stel je vraag

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal