Overige iPhone reparaties

Dagelijks heb je je iPhone waarschijnlijk vaak in de hand. Hij gaat overal mee naartoe en hoewel je er zuinig mee omgaat kan er toch wel eens iets misgaat. Een ongelukje zit in een klein hoekje, of u loopt aan tegen een defect in het apparaat. De specialisten van Argonex hebben veel ervaring met alle generaties van de iPhone en hebben al veel verschillende vragen voorbij zien komen. Zij geven u graag een eerlijke inschatting van de mogelijkheden om uw iPhone te repareren. Wij hanteren een vriendelijk tarief voor onze werkzaamheden en een scherpe prijs voor de onderdelen. En in tegenstelling tot reparaties via de leverancier of een extern bedrijf waarbij je je telefoon vaak lang kwijt bent zorgen wij ervoor dat je heel snel geholpen wordt.

Met snelle reparatietijden van 15 minuten tot enkele uren en de makkelijke ruime parkeergelegenheid net 1km buiten het centrum is Argonex de partij in Veenendaal waar je het makkelijkst naartoe kan gaan.

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen te repareren. Wij maken 100% gebruik van de originele onderdelen van Apple. De iPhone wordt onderheven aan de officiƫle diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Klaar terwijl je wacht

Betreft het een kleine reparatie dan kan er vaak op gewacht worden. Sommige reparaties zijn wat complexer en hier hebben we dan iets langer voor nodig. Vaak kan uw toestel ook dan al binnen enkele uren weer opgehaald worden. Wij streven naar de kortst mogelijke doorlooptijd. Je iPhone lang kwijt zijn is geen optie. En mocht het door complicaties toch langer duren, dan hebben wij een leen-toestel zodat je toch kan blijven bellen.

Meekijken bij de reparatie

Als de tijd het toelaat en de reparatie niet te complex is kun je meekijken bij de operatie. Zo weet je precies wat er gebeurt met je smartphone.

Service

Argonex, begrijpt hoe vervelend het is wanneer jouw iPhone niet meer goed functioneert. Je wilt snel, goed en tegen de best mogelijke prijs geholpen worden. Argonex is de iPhone specialist van Veenendaal en garandeert jou de beste service. Ook voor vragen over het gebruik van je iPhone kun je bij ons terecht.

iPhone reparaties

Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

Informeer naar onze scherpe tarieven. Voorafgaan aan de reparatie maken we met u een afspraak over de prijs. In veel gevallen is een vaste prijsafspraak mogelijk.

Maak snel een afspraak

Maak snel een afspraak. Wij stemmen zoveel mogelijk de tijd met je af die jou het beste uit komt.

Reparatie aanmelden

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal