Mac reparatie

Argonex is gespecialiseerd in computerhulp en -reparatie, installaties en beheer voor Apple-computers, iPad en iPhone. Gevestigd in het centrum van Veenendaal en parkeer je in de dichtsbijzijnde Q-Park dan krijg je van ons de eerste 30 minuten kado!

Wij bieden veel service en zijn zeer persoonsgericht. Je hoeft je computer niet ver weg te brengen en weken te wachten tot een reparatie klaar is. Wij maken een afspraak met je en streven ernaar jouw computer in één dag klaar te hebben. Wij bieden de beste en snelste computerhulp en computerreparatie in de regio.

Argonex voor bedrijven

Niet bereikbaar zijn is niet alleen vervelend, het kan je als bedrijf ook geld kosten. Vandaar dat wij veelgebruikte onderdelen op voorraad houden. Als je belt gaan wij zo spoedig mogelijk de reparatie inplannen. Meestal is er binnen korte tijd plaats en is het echt spoed? Voor een klein bedrag zet je jezelf boven aan de wachtlijst.

Eventueel hebben wij voor tijdens de reparatie een leentoestel beschikbaar, zodat je door kan met je werk en tenminste kan bellen In geval van reparatie van een iPhone. Niet alleen vanwege de snelle service, maar ook vanwege onze hoge mate van deskundigheid is Argonex een betrouwbare partner. Wij leveren producten met de hoogst mogelijke kwaliteit en maken duidelijke afspraken. Je hebt één vast aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Argonex voor particulieren

Argonex begrijpt hoe vervelend het is wanneer je iPhone, iPad, Apple-laptop of -computer niet meer functioneert. Je wilt snel, goed en tegen een redelijke prijs worden geholpen. Argonex staat bekend om zijn klantvriendelijke werkwijze, korte doorlooptijden, hoge mate van service en scherpe prijzen. Vaak hoef je je apparaat maar kort te missen en wij staan je graag te woord bij al je vragen over Apple-apparatuur.

Reparatie Apple-apparatuur

De experts van Argonex hebben jarenlange ervaring met reparaties en advies van onder andere de volgende Apple-apparatuur:

en kunnen de volgende werkzaamheden uitvoeren:

Bel voor een advies en prijs op maat direct met: 0318-270074

Inname van apparatuur

Defecte apparatuur kun je bij ons brengen op afspraak. Wij zullen na een diagnose met een prijsopgave komen.
Wil je Argonex bezoeken? Bel dan even om een afspraak te maken. Wij bieden ook hulp op afstand of komen langs bij jou thuis of op kantoor.

Upgraden? Wij halen meer uit je Apple computer!

Als je apparatuur niet meer voldoet in bepaalde situaties, is het niet altijd nodig een vervangende computer aan te schaffen, maar kan worden volstaan met meer intern geheugen of een grotere interne opslagcapaciteit (SSD of hard disk). Met een upgrade van het intern geheugen, de opslagcapaciteit of het besturingssysteem breng je het beste in je computer naar boven en kan hij vaak weer jaren mee.

Nieuw besturingssysteem installeren

Krijg je meldingen over een nieuw besturingssysteem en durf je het niet zelf aan dit te installeren? Wij doen dit graag voor je. Bel ons voor een afspraak.

Overstappen van Windows naar Apple

Overweeg je de overstap van Windows naar Apple? Wij zijn daar experts in en adviseren je graag. Veel tevreden klanten gingen je voor en we helpen je graag! Klik hier

Wat zeggen anderen over ons?

Benieuwd wat andere klanten over onze dienstverlenging te zeggen hebben? Kijk dan op Zoekcomputerhulp.

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal