Refurbished en Gebruikt

Refurbished of Gebruikte producten bij Argonex.

Koop je een Refurbished of een gebruikte iPhone, iPad of Mac bij Argonex? Dan ben je niet alleen verzekerd van een goede prijs, maar ook het voordeel dat er met de grootste zorg naar het product is gekeken. Dus 100% zekerheid, anders gaat een product niet als gebruikt of refurbished bij Argonex de deur uit. Ondanks de goede zorgen kán er altijd, net als bij nieuwe producten, later wat aan de hand zijn. In dat geval zullen wij ons best doen om het probleem op te lossen als het probleem uiteraard niet door eigen toedoen is veroorzaakt.

Wat is een gebruikt product

Gebruikte spullen zijn zeer vaak demo modellen of een product die door een klant is ingeruild. Het product is vrij van schade op wat gebruikssporen na en er zijn nooit (ongeauthoriseerde) reparaties aan uitgevoerd. Kortom, het product is tijdens aankoop in prima staat.

Garantie, aangezien het product van een andere klant is geweest en de garantie meestal verlopen is, kunnen wij die niet op ons nemen vanwege de veel te kleine marge in verhouding tot mogelijke gebreken die duurder kunnen zijn dan de prijs die voor het product betaald is. Zeer regelmatig gaan onderdelen van Apple Mac Computers over de 500 euro, totaal anders dan bij Windows computers. Let dus wel op, wij zullen dit communiceren, dat er altijd risico's zijn aan producten, of ze nieuw of gebruikt zijn, dat er altijd een defect kan ontstaan. Ondanks geen garantie, kunnen we wél kijken of het een kleinigheid is. Uiteindelijk komen bijv. batterijen aan de beurt, ook deze worden niet kosteloos vervangen. Binnen 14 dagen ben je uiteraard wél vrij het product terug te brengen als deze schadevrij is verklaart.

Wat is een refurbished product

Een Refurbished product is een product die een reparatie heeft gehad. Bijv. de opgekochte iPhones heeft onze distributeur onderzocht en alle defecten vervangen en weer verkoopbaar maken. De distributeur geeft 2 jaar garantie op deze toestellen. Uiteraard problemen die veroorzaakt zijn door eigen toedoen vallen daar niet onder.

Meldingen op iPhones

Mocht je een refurbished iPhone kopen, dan kunnen op de iPhones vanaf de iPhone 11 meldingen onstaan dat er onderdelen aanwezig zijn die niet gecontroleerd kunnen worden op echtheid. Dit klopt als iPhones niet gecertificeerd gerepareerd zijn. Er is echter totaal geen rede tot paniek, de iPhone werkt net zo goed met of zonder deze meldingen.

Waarom wordt er niet gekozen voor onderdelen die deze meldingen voorkomen zal je je afvragen? Dit heeft puur te maken met het betaalbaar houden van een refurbished product. Je wil tenslotte niet te veel uitgeven en kies daarom voor een Refurbished product. Zou er wél gekozen voor door Apple geleverde onderdelen, dan wordt de verkoopprijs in de meeste gevallen 200 tot 400 euro duurder en dat is nu net wat je niet wil. De garantie is beter dan die van Apple, Apple geeft maar 90 dagen garantie op een reparatie, met alternatieve onderdelen is dit vastgesteld op 2 jaar.

Meldingen kunnen na reparatie voor komen op Batterijen, Displays en Camera's.

Advies

Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier, dan gaan we kijken wat er beschikbaar is of wat bij je budget past. Wij denken graag met je mee bij het maken van een keuze.

Prijs opvragen

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal