Windows computer kopen

Windows-computer kopen in Veenendaal

Koop je je Windows-apparatuur bij Argonex, dan ben je niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar ook van een advies op maat, de beste dienstverlenging achteraf en bij vragen over het gebruik ervan. Argonex is leverancier Windows-computers en is kwaliteitgericht. Wij leveren Windows-computers in diverse prijsklassen, maar gaan altijd voor de beste kwaliteit, passend bij uw wensen en budget.

Welke computer is voor jou de beste? Nu Windows 11 beschikbaar is wil je goed advies rondom het nieuwste besturingssysteem. Bel ons of stuur een bericht via het contactformulier, dan gaan we kijken welke computer het beste bij jou past. Aan de hand van een paar vragen over het gebruik van uw Windows PC kunnen wij een gedegen advies uitbrengen en je een aanbieding doen tegen de allerscherpste prijs.

Argonex staat bekend om zijn hoogwaardige service, korte lijnen en snelle levering. Wij doen alles om je zo snel mogelijk op weg te helpen met je nieuwe apparatuur. En heb je nog randapparatuur nodig zoals een printer, beeldscherm, muis, of netwerkapparatuur? Dan zijn we je daarmee natuurlijk ook graag van dienst.

Garantie en service

Bij aankoop van je Windows PC via Argonex maak je gebruik van de standaardgarantie van de leverancier. Bij Argonex ben je daarnaast verzekerd van de beste service. Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste en zullen je altijd snel helpen. Als het moet zelfs in de avond of op zaterdag.

Prijzen

Een product op het oog en benieuwd naar de prijs? Wij hebben ervoor gekozen niet alle producten op de website te tonen. Er zijn al veel webshops waar je alle specificaties en prijzen kunt bekijken; en je hebt vast al even rondgekeken. Benieuwd naar onze prijzen? We maken graag een scherpe aanbieding voor je. Laat ons weten welk product je op het oog hebt en we sturen je direct onze prijs!

Prijs opvragen

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal