Belkin

Een extraatje die er toe doet.

Vanaf € 19,99
belkin kabel

Kabels

Snel, flexibel en duurzaam ... Kies voor de ultieme flexibiliteit en zachtheid in combinatie met grotere duurzaamheid en betere prestaties met oa de USB-C-kabel met Lightning-connector waar geen enkele kabel tegenop kan. De BOOST↑CHARGE™ Flex siliconen kabel is zo gemaakt dat hij niet in de knoop raakt, knikt of rafelt waardoor u langdurig profiteert van een correct werkende laadkabel. Bij de ontwikkeling van de USB-C/USB-C-kabel gebruikte siliconentechnologie zorgt ervoor dat hij flexibel en zacht aanvoelt terwijl hij 25 keer zo duurzaam is als standaard kabels. De kabels zijn verkrijgbaar in de lengtes 1 m, 2 m en 3 m en vier stijlvolle kleuren – zwart, wit, blauw en roze.

belkin oplader

Opladen

Blijf opgeladen. Bij de Belkin producten draait het om verbinding. Het samenbrengen van geweldige producten biedt allerlei nieuwe mogelijkheden. Opgeladen blijven betekent verbonden blijven als je niets van het leven wilt missen. Met BoostCharge ben je klaar door de kansen van vandaag, want je zit nooit zonder stroom. Waar je ook bent en waar je ook heen gaat. Snel, veilig en compact Met oa 30 W USB-C-wandlader laad je een iPhone 14 Pro van 0-50% op in slechts 23 minuten. Hij werkt met de nieuwste USB-C Power Delivery 30.0- en PPS-laadtechnologieën om het aangesloten apparaat optimaal op te laden met precies het juiste vermogen. Dankzij zijn slanke, stijlvolle vormgeving en gemakkelijke poorttoegang kan hij overal plat tegen de muur worden aangesloten op een stopcontact voor eenvoudig gebruik, zelfs wanneer er weinig ruimte is.

belkin auto

Meer

Dit is natuurlijk maar een kleine selectie van de vele Belkin produkten die Argonex kan leveren. Zoek je een accessoires neem gewoon contact op.
Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal