iPad Pro M2

Apple iPad Pro van de volgende generatie met M2-chip voor superkracht


2 geweldige nieuwe iPad Pro M2 modellen

Vanaf € 1065 bij Argonex

Lees hier alles over de nieuwste iPad Pro M2 - Bij Argonex in Veenendaal verkrijgbaar!

Apple heeft op 18 oktober 2022 bijna hun gehele iPad line-up vernieuwd. Deze is bij ons te bestellen dus neem snel contact op om het wachten zo kort mogelijk te maken!

Wat is er nieuw.

De grootste verandering is M2-chip voor baanbrekende prestaties

M2, het begin van de volgende generatie M-chips van Apple, breidt de prestaties en mogelijkheden van iPad Pro nog verder uit met een vooruitstrevende energiezuinigheid, een centrale geheugenarchitectuur en speciale technologieën. M2 heeft een 8-core CPU – tot 15 procent sneller dan M1 – met verbeterde performance- en efficiency-cores. En voor gebruikers die alleen genoegen nemen met het allerbeste biedt de 10-core GPU tot 35 procent snellere grafische prestaties. In combinatie met deze CPU en GPU kan de 16-core Neural Engine 15,8 biljoen bewerkingen per seconde uitvoeren – 40 procent meer dan M1 – waardoor iPad Pro nog beter machinelearning-taken kan uitvoeren. De M2-chip heeft bovendien een centrale geheugenbandbreedte van 100 GB/s – 50 procent meer dan M1 – en ondersteunt tot 16 GB snel centraal geheugen, zodat je probleemloos kunt multitasken of werken met grote assets.2 M2 biedt superkracht voor de meest veeleisende workflows, of je nu een fotograaf bent die gigantische fotobibliotheken bewerkt, een grafisch vormgever die complexe 3D-objecten opmaakt, een professional op medisch gebied die geavanceerde beelden moet raadplegen en analyseren of een liefhebber van grafisch veeleisende games. Ook de nieuwe media-engine en beeldsignaal­­­processor profiteren van de krachtige M2-chip. In combinatie met de geavanceerde camera’s kun je nu voor het eerst ProRes-video’s opnemen en ProRes-beelden tot 3x sneller transcoderen. Daardoor kunnen contentcreators nu met één device video’s van bioscoopkwaliteit opnemen, bewerken en publiceren, waar ze ook zijnHet meest opvallende is het Dynamisch eiland (!) - Alléén op de iPhone Pro's beschikbaar

Een ongeëvenaarde hover-ervaring met Apple Pencil

In combinatie met de nieuwe iPad Pro en iPadOS 16 biedt de hover-feature van Apple Pencil (2e generatie) een compleet nieuwe manier om te werken met het display. Apple Pencil wordt nu tot 12 mm boven het display gedetecteerd, zodat je een voorbeeld van je bewerkingen kunt bekijken voordat je ze aanbrengt. Zo kun je nog nauwkeuriger schetsen en illustreren en Apple Pencil nog makkelijker gebruiken. In Schrijven worden tekstvelden bijvoorbeeld automatisch uitgevouwen wanneer je Apple Pencil in de buurt van het display houdt en wordt je handschrift nog sneller omgezet in tekst. Ook apps van derden profiteren van deze nieuwe feature, zodat je op compleet nieuwe manieren kunt annoteren en tekenen.

Ongeëvenaarde professionele features met iPadOS 16

Naast uitgebreide updates van Berichten, nieuwe tools in Mail en Safari, de nieuwe Weer-app en meer manieren om foto’s en video’s te gebruiken met Livetekst en Visueel opzoeken, bevat iPadOS 16 ook krachtige productiviteitsfeatures die de iPad Pro-ervaring naar een hoger niveau tillen: Stage Manager biedt een compleet nieuwe manier om te multitasken. Apps en vensters worden automatisch geordend, waardoor je snel en soepel tussen taken schakelt. Later dit jaar biedt Stage Manager volledige ondersteuning voor externe displays met een resolutie tot 6K, zodat je met tot vier apps op iPad en vier apps op een extern display je ideale werkruimte kunt inrichten. Apps van desktopklasse bieden nieuwe voorzieningen die zijn geoptimaliseerd voor het display van iPad Pro. Ze ondersteunen nieuwe elementen en interacties, zoals een consistente functie voor herstellen en opnieuw doen, een vernieuwde methode voor zoeken en vervangen, een nieuw menu voor documenten, aanpasbare knoppenbalken, de mogelijkheid om bestandsextensies te wijzigen of de grootte van mappen te bekijken in Bestanden, en meer.

Met Referentiemodus kun je op de 12,9-inch iPad Pro met Liquid Retina XDR-display kleuren afstemmen voor workflows voor revisie, kleurbewerking en compositing, waarbij een consistente kleurenweergave en beeldkwaliteit essentieel zijn. Fotografen en videomakers kunnen zelfs de kleinste details van HDR-beelden en -video’s rechtstreeks bewerken, terwijl filmmakers al op de set voorvertoningen van content kunnen bekijken in een kleurprofiel dat aansluit op het eindresultaat.

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal