iPhone 14

4 nieuwe iPhones !

Vanaf € 799

Lees hier alles over de nieuwste iPhone 14 - Bij Argonex in Veenendaal verkrijgbaar!

Apple heeft op 7 september 2022 hun nieuwste iPhone serie gepresenteerd. Deze is bij ons te bestellen dus neem snel contact op om het wachten zo kort mogelijk te maken!

Wat is er nieuw.

Het meest opvallende is het Dynamisch eiland (!) - Alléén op de iPhone Pro's beschikbaar

Het Dynamische Eiland: een interactieve gebruikerservaring.

Dynamische Eiland (Dynamic Island) biedt nieuwe manieren om met je iPhone om te gaan. Door gebruik te maken van het Camera en Sensor eiland laat Apple de lege ruimte met 'niets' superefficient juist 'iets' worden. In realtime komen belangrijke waarschuwingen, meldingen en activiteiten rond je eiland, en nog veel meer. De TrueDepth-camera is aangepast zpdat het nog minder ruimte in neemt. Zonder dat er content in de weg zit op het scherm blijft Dynamic Island actief zodat gebruikers alleen maar even hun vinger op het display hoeven te leggen om de regelaars te zien. Activiteiten op de achtergrond blijven zichtbaar en interactief, zoals Kaarten, Muziek of een timer. Apps van andere ontwikkelaars kunnen Dynamic Island in iOS 16 benutten voor Live activiteiten, bijvoorbeeld apps waarin je sportuitslagen en informatie over carpoolen kunt opzoeken.

Het Ontwerp.

Uiteraard zijn ook iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max vooruitstrevend duurzaam met Ceramic Shield aan de voorkant, dat robuuster is dan enig andere smartphone glas. En dankzij de water‑ en stofbestendigheid kan een beetje morsen of een ongelukje niet zo veel kwaad. iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn spat‑, water‑ en stofbestendig en voldoen aan bestendigheids norm IP68 volgens IEC‑standaard 60529 (tot 6 meter diep en 30 minuten lang, getest onder gecontroleerde omstandigheden)

Camera

Voor het eerst hebben Pro-modellen een 48-MP hoofdcamera met een quad-pixel sensor die zich aanpast aan de foto die wordt genomen, plus optische beeldstabilisatie met sensor­verschuiving van de tweede generatie. Bij de meeste foto’s bundelt de quad-pixel sensor vier losse pixels in één grote quadpixel van 2,44 µm. Dat geeft een mooi resultaat bij weinig licht en bovendien blijft zo de grootte met 12 MP behapbaar. Door de quad-pixel sensor worden ook 2x telefoto’s mogelijk. Daarbij worden de middelste 12 megapixels van de sensor gebruikt voor foto’s in volledige resolutie en 4K-video’s zonder digitale zoom. Dit resulteert in optische kwaliteit bij een gangbare brandpuntsafstand, wat ideaal is voor bijvoorbeeld Portretmodus. De quad-pixel sensor is ook een welkome aanvulling voor professionele workflows, met een geoptimaliseerde detailweergave in ProRAW. Dankzij een nieuw machinelearning-model dat speciaal voor de quad-pixel sensor is ontwikkeld, kun je op iPhone nu ProRAW in 48 MP met een ongekend detailniveau opnemen. Voor professionele gebruikers opent dit de deur naar nieuwe creatieve workflows.

Modellen Prijs vanaf
Apple iPhone 14 € 799
Apple iPhone 14 Plus € 899
bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal