Mac Pro M2

Een Pro voor Pro's.

Vanaf € 8399
mac pro m2

De Pro met M2

Mac Pro combineert de baanbrekende prestaties van M2 Ultra met de veelzijdigheid van PCIe-uitbreiding, zodat je hiermee zelfs de meest veeleisende workflows aankunt. Terwijl het basismodel van Mac Pro met Intel-chip een 8-core CPU had die kon worden uitgebreid, beschikt elke nieuwe Mac Pro over Apple’s krachtigste 24-core CPU, een GPU met tot 76 cores en twee keer zoveel geheugen en SSD-opslag. Bovendien kun je de nieuwe Mac Pro configureren met maximaal 192 GB geheugen met een centrale geheugenbandbreedte van 800 GB/s. Dat is veel meer geheugen dan de meest geavanceerde videokaarten voor werkstations. Elke Mac Pro heeft hiermee de kracht van niet één, maar zeven Afterburner-kaarten. Ook beschik je hiermee over dezelfde toonaangevende media-engine als op Mac Studio met M2 Ultra. Ze kunnen allebei maar liefst 22 streams 8K ProRes-video afspelen.

mac pro m2

Veel PCI sloten

Met de nieuwe Mac Pro is PCIe-uitbreiding nu ook beschikbaar voor Apple silicon, speciaal voor professionals die willen profiteren van M2 Ultra en behoefte hebben aan interne uitbreidingsmogelijkheden voor hun workflows. Mac Pro is uitgerust met zeven PCIe-uitbreidingssleuven, met zes lege sleuven met ondersteuning voor de 4e generatie – die 2 keer sneller is dan voorheen. Gebruikers kunnen Mac Pro dus volledig aanpassen met de kaarten die ze nodig hebben. Met Mac Pro kunnen professionals hun systeem zelf inrichten en uitbreiden, waardoor ze de meest veeleisende workflows aankunnen. Denk bijvoorbeeld aan geluidstechnici die DSP-kaarten nodig hebben, videotechnici die via SDI I/O-kaarten verbinding maken met professionele camera’s en monitors, of gebruikers met behoefte aan extra netwerkvoorzieningen of opslagruimte.

mac pro m2

Geavanceerde connectiviteit

Het aantal ingebouwde Thunderbolt 4-poorten van Mac Pro is verdubbeld naar acht: zes aan de achterkant en twee aan de bovenkant. Mac Pro ondersteunt tot zes Pro Display XDR’s en biedt voor het eerst wifi 6E en Bluetooth 5.3 voor snelle draadloze verbindingen. Verder beschikt de nieuwe Mac Pro over drie USB-A-poorten, twee HDMI-poorten met meer bandbreedte voor een resolutie tot 8K en framerates tot 240 Hz, twee 10-Gb Ethernet-poorten en een mini-jack-aansluiting met ondersteuning voor koptelefoons met een hoge impedantie.
Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal