Macbook Air 15" M2

Grote broer.

Vanaf € 1599


Met een groot 15,3-inch Liquid Retina-display, de prestaties van M2, een batterij die tot 18 uur meegaat en zes speakers – allemaal in een dun en licht design zonder ventilator – is de nieuwe MacBook Air de beste 15-inch laptop ter wereld.

Vanaf 1599,-

Air maar groter

Met een groot 15,3-inch Liquid Retina-display, de ongekende prestaties van M2, een batterij die tot 18 uur meegaat en een geruisloos design zonder ventilator combineert de nieuwe MacBook Air kracht en handzaamheid in 's werelds dunste 15-inch laptop. Het gloednieuwe geluidssysteem met zes speakers van de 15-inch MacBook Air ondersteunt ruimtelijke audio waar je helemaal in opgaat. Ook de 1080p FaceTime HD-camera, de MagSafe-oplaadoptie en de kracht en het gebruiksgemak van macOS Ventura dragen bij aan een unieke ervaring.


De dunste 15-inch

De nieuwe MacBook Air is slechts 11,5 mm dun en daarmee de dunste 15-inch laptop ter wereld. Het gewicht van slechts 1500 gram maakt dit device bovendien uiterst handzaam. En ondanks het grote display, onderscheidt de nieuwe MacBook Air zich door zijn robuustheid en duurzaamheid. Verder is dit model bijna 40 procent dunner en ruim 200 gram lichter dan een vergelijkbare pc-laptop.


Meer geluid

Het design van de nieuwe 15-inch MacBook Air omvat ook een fenomenaal nieuw geluidssysteem dat bestaat uit zes speakers met twee tweeters en twee sets force-cancelling woofers. De nieuwe speakers geven twee keer zoveel basdiepte voor een rijker geluid, terwijl ruimtelijke audio met Dolby Atmos-ondersteuning een indrukwekkende ervaring oplevert, ongeacht of je luistert naar muziek of een film kijkt.

vanaf 1599,- euro

Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal