Macbook Air M3

M3 in de Air.

Vanaf € 1249

macbook air m3

Air

MacBook Air is superlicht en ultradun. Zo kun je ’m makkelijk elke dag gebruiken en is hij ook nog beter voor de planeet. MacBook Air met M3 bestaat voor 50 procent uit gerecyclede materialen – een primeur voor Apple. En alle MacBook Air-laptops hebben een stevige behuizing van gerecycled aluminium. Twee perfect handzame formaten. Het 13‑inch model is de ultieme laptop voor onderweg, en op het grotere scherm van het 15‑inch model heb je meer ruimte om te multitasken.

M3

De MacBook Air-modellen zijn uitgerust met de M3-chip van Apple, die is gebouwd op het allernieuwste 3-nanometerproces. Dit is dezelfde M3-chip die Apple eerder introduceerde in de MacBook Pro-reeks. De M3-chip heeft een 8-core GPU en maximaal een 10-core GPU. Instapmodellen hebben een 8-core GPU, terwijl de duurdere modellen de verbeterde 10-core GPU hebben. Volgens Apple vertegenwoordigt de M3 de "grootste sprong voorwaarts in grafische architectuur ooit voor Apple silicium" met snellere en efficiëntere GPU-technologie. De GPU van de M3 ondersteunt Dynamic Caching, hardwareversnelde ray tracing en mesh shading. Dynamic Caching wijst het gebruik van lokaal geheugen in hardware in realtime toe, zodat voor elke taak precies de benodigde hoeveelheid geheugen wordt gebruikt. Het verhoogt het gemiddelde gebruik van de GPU, waardoor de prestaties voor veeleisende professionele apps en games toenemen. Met hardwareversnelde ray-tracing ziet licht er realistischer uit wanneer het interageert met een scène, wat zorgt voor fysiek nauwkeurigere beelden. Gameontwikkelaars kunnen ray-tracing en mesh shading gebruiken voor nauwkeurigere schaduwen en reflecties en efficiëntere geometrieverwerking. CPU-prestaties zijn tot 30 procent sneller. De performance cores in de chip zijn tot 15 procent sneller dan de M2 performance cores, terwijl de M3 efficiency cores tot 30 procent sneller zijn dan de M2 efficiency cores.

macbook air m3 scherm

Langere Batterij duur

De 13-inch MacBook Air heeft een lithium-polymeerbatterij van 52,6 wat, terwijl de 15-inch MacBook Air een lithium-polymeerbatterij van 66,5 watt heeft. Hoewel de batterij van de 15-inch MacBook Air groter is, gaan beide apparaten tot 18 uur mee als je films kijkt met het Apple TV-programma, of tot 15 uur als je draadloos op het internet surft. Het basismodel van de 13-inch MacBook Air wordt geleverd met een USB-C-lichtnetadapter van 30 W, terwijl het duurdere basismodel van 13-inch met 10-core GPU wordt geleverd met een compacte lichtnetadapter met dubbele USB-C-poort van 35 W. Een optionele 70 W USB-C-lichtnetadapter, verkrijgbaar voor € 20 extra, maakt snelladen mogelijk. Het basismodel van de 15-inch MacBook Air wordt geleverd met een dubbele USB-C-lichtnetadapter van 35 W, maar klanten kunnen voor snelladen ook kiezen voor de USB-C-lichtnetadapter van 70 W.

macbook air m3 keyboard

Geavanceerde camera en audio

De 13-inch MacBook Air heeft een geluidssysteem met vier luidsprekers, met een verbeterde stereoscheiding en helderheid van de stem van twee tweeters en twee ultradunne woofers. De 15-inch MacBook Air biedt meer ruimte en is daarom uitgerust met een geluidssysteem met zes luidsprekers en force-cancelling woofers voor een superieur geluid. Het geluidssysteem is een van de weinige verschillen tussen de 13-inch en 15-inch modellen. Beide luidsprekersystemen van MacBook Air ondersteunen breed stereogeluid en Spatial Audio. Spatial Audio is beschikbaar bij het afspelen van muziek of video met Dolby Atmos op de ingebouwde luidsprekers, en Spatial Audio met dynamische head tracking kan worden gebruikt met de AirPods van de derde generatie, AirPods Pro en AirPods Max. De MacBook Air is ook uitgerust met een array van drie microfoons met directionele beamforming voor betere spraakhelderheid bij audio- en videogesprekken. Apple zegt dat de M3-modellen nu beschikken over Voice Isolation en Wide Spectrum microfoonmodi.

Nog meer extra's

De MacBook Air ondersteunt Wi-Fi 6E, wat betekent dat hij verbinding kan maken met 6GHz netwerken. Hij ondersteunt ook de Bluetooth 5.3-specificatie. Tevens ondersteunt de Air één extern beeldscherm met een resolutie van 6K met maximaal 60 Hz als het beeldscherm is geopend, of twee externe beeldschermen met een resolutie van 5K met maximaal 60 Hz als het beeldscherm in de clamshell-modus (dichtgeklapt) wordt gebruikt.

vanaf 1249 euro

Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal