AppleTV 4k

TV kijken maar dan anders.

Vanaf € 169
appletv 4k

A15 Bionic chip

De nieuwe Apple TV 4K, die is uitgerust met de A15 Bionic-chip voor snellere prestaties en vloeiendere games, biedt eindeloze entertainmentopties, zodat iedereen volop kan genieten op het grootste scherm in huis. Naast Dolby Vision ondersteunt Apple TV 4K nu ook HDR10+, zodat je op meer tv’s je favoriete films en series kunt bekijken in de beste kwaliteit. Dankzij de naadloze integratie met andere Apple devices en diensten kan elk gezinslid de woonkamer geheel naar eigen wens transformeren. Daarnaast werkt Apple TV 4K als hub voor slimme woningen.

appletv homekit

Je eigen bioscoop in huis

Met de Apple TV 4K van de volgende generatie, een echte krachtpatser op entertainmentgebied, heb je nu op het grootste scherm in huis toegang tot de beste video- en audiovoorzieningen. De spil van de nieuwe Apple TV 4K is de A15 Bionic-chip, die het device nog krachtiger en energiezuiniger maakt. De CPU-prestaties zijn tot 50 procent sneller dan bij de vorige generatie, voor een hogere reactietijd, snellere navigatie en scherpere UI-animaties. Met surroundsound via Dolby Atmos, Dolby Digital 7.1 of Dolby Digital 5.1 creëer je een ware thuisbioscoop waar je alles om je heen vergeet. De Siri Remote heeft een aanraakgevoelig klikvak waarmee je snel, soepel en nauwkeurig door de eenvoudige, elegante gebruikersinterface van Apple TV navigeert. Via de Apple TV-app krijg je toegang tot bekroonde series en films op Apple TV+. Ook kun je meer dan 100.000 films en series kopen of huren, of direct een betaald abonnement nemen op populaire streamingdiensten.

appletv 4k remote

Apple TV 4K als hub voor je slimme woning

Als woninghub maakt Apple TV 4K veilig verbinding met compatibele slimme woningaccessoires, zoals HomeKit-camera’s, verlichting, zonwering en meer. Je kunt scènes instellen, je slimme woning bedienen als je van huis bent en zorgen dat accessoires automatisch worden ingeschakeld. Apple TV 4K is ook essentieel voor Matter, de nieuwe connectiviteitsstandaard voor slimme woningen die zorgt dat allerlei accessoires op verschillende platforms naadloos samenwerken – waarmee de visie van een écht slimme woning werkelijkheid wordt.

Modellen Prijs
Apple TV 4K 2022 - Wifi 64GB € 169
Apple TV 4K 2022 - Wifi + Ethernet 128GB € 189Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal