HomePod 2

Daar is hij weer.

Vanaf € 349
apple homepod 2

S7

De nieuwe HomePod is uitgerust met dezelfde S7-chip als in de Apple Watch Series 7, terwijl de originele HomePod gebruikmaakt van de A8-chip uit de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. Apple zegt dat de nieuwe chip "nog geavanceerdere computationele audio" biedt.

apple homepod 2 touch

Uiterlijk

Een van de opvallende ontwerpwijzigingen bij de bijgewerkte HomePod is een grotere verlichte touch-interface aan de bovenkant van de speaker. Vergeleken met de originele HomePod heeft het nieuwe model een aanzienlijk grotere interface die gloeit en verschillende kleuren oplicht om verschillende statussen van de speaker aan te geven en wanneer Siri in gebruik is.

homepod 2 intern

Intern

De nieuwe HomePod heeft vier ingebouwde microfoons, tegen zes in het oorspronkelijke model. Apple zegt dat de microfoons "far-field Siri" ondersteunen, waardoor gebruikers de spraakassistent op afstand kunnen activeren. De nieuwste HomePod heeft minder tweeters dan het originele model. Het specificatieblad van Apple onthult dat de nieuwe HomePod vijf tweeters rond de basis heeft, tegenover zeven in de originele slimme speaker. De tweeters dragen bij aan de akoestische prestaties van de HomePod door "hoge frequenties te optimaliseren om gedetailleerde, gearticuleerde audio met een verbluffende helderheid te produceren."

Modellen Prijs
Apple Homepod 2023 Midnight € 349
Apple Homepod 2023 White € 349
Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal