Computerservice

Argonex computerhulp, De juiste plek voor jou computerproblemen!

Als je problemen heb met je computer is dat erg vervelend, wij bieden vakkundige computerhulp aan om je software- of hardwareprobleem op te lossen. Onze dienstverlening houdt niet op bij het oplossen van uw probleem, hieronder enkele voorbeelden van wat we voor je kunnen betekenen. Bovendien, als we je helpen leggen we uit wat we doen of hebben gedaan. Ook zullen we preventief met je meedenken. Zo heb je het meeste profijt van de service en voorkom je verrassingen in de toekomst.

Computerhulp, wij helpen o.a. bij de volgende computerproblemen:

Benieuwd hoe we jou van dienst kunnen zijn, maak dan snel een afspraak en bel naar 06-51900691. Argonex staat voor je klaar!

Data Recovery Specialisatie

Jouw gegevens zijn erg belangrijk voor je. Het gevaar dat de harddisk of SSD defect raakt, is altijd aanwezig. Het is belangrijk om altijd een Backup van je gegevens te maken. Mocht je deze onverhoopt niet hebben of de backup is niet meer benaderbaar, dan kan je beroep doen op onze Data Recovery Service. Wij werken samen met een groot data recovery center waarmee wij 24/7 in contact staan.

Neem contact op

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal