iPhone reparatie Veenendaal

Wat wil je snel gerepareerd hebben aan je iPhone?

Scherm reparatie Batterij vervangen

Dagelijks heb je je iPhone waarschijnlijk vaak in de hand. Hij gaat overal mee naartoe en hoewel je er zuinig mee omgaat, kan er toch wel eens iets misgaan. Een ongelukje zit in een klein hoekje, of u loopt aan tegen een defect in het apparaat. De specialisten van Argonex hebben veel ervaring met alle generaties van de iPhone en hebben al veel verschillende problemen voorbij zien komen. Zij geven u graag een eerlijke inschatting van de mogelijkheden om uw iPhone te repareren. Wij hanteren een vriendelijk tarief voor onze werkzaamheden en een scherpe prijs voor de onderdelen. En in tegenstelling tot reparaties via de leverancier of een extern bedrijf waarbij je je telefoon vaak lang kwijt bent, zorgen wij ervoor dat je heel snel wordt geholpen.

Met snelle reparatietijden van 15 minuten tot enkele uren en voldoende parkeergelegenheid in het centrum van Veenendaal is Argonex de partij voor iphone reparatie in Veenendaal waar je het makkelijkst naartoe kunt gaan. Parkeer je bij Q-Park in de Passage of Corridor, dan krijg je van ons een uitrijkaart twv 30 minuten.

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen uit te voeren. Wij maken gegarandeerd gebruik van de originele onderdelen van Apple. De iPhone wordt onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP. Mocht je iPhone nog binnen de garantie vallen maar hij heeft schade opgelopen (op dat moment dus 'even' géén garantie) en je laat door ons de reparatie uitvoeren, dan loopt de garantie daarna normaalgesproken weer door; met niet originele onderdelen vervalt bij Apple sowieso elke vorm van garantie op je toestel.

Klaar terwijl je wacht

Betreft het een kleine reparatie dan kan er vaak op gewacht worden. Andere reparaties zijn wat complexer en kunnen binnen enkele uren al worden opgehaald. Wij streven naar de kortst mogelijke doorlooptijd voor je iPhone reparatie. Je telefoon lang kwijt zijn is geen optie. En mocht het repareren door complicaties toch langer duren, dan hebben wij een leentoestel beschikbaar zodat je toch kunt bellen.

Meekijken bij de reparatie

Als de tijd het toelaat en de iPhone reparatie is niet te complex, dan kun je meekijken bij de operatie van je toestel. Zo weet je precies wat er met jouw smartphone gebeurt.

Service

Argonex begrijpt hoe vervelend het is wanneer jouw telefoon niet meer functioneert. Je wilt snel, goed en tegen de beste prijs geholpen worden. Argonex is de iPhone-specialist van Veenendaal en garandeert jou de beste service. Ook voor vragen over het gebruik van je iPhone kun je bij ons terecht.

iPhone-reparaties

Wij voeren onder andere de volgende reparaties uit:

Informeer naar onze scherpe tarieven. Voorafgaand aan de reparatie maken we een afspraak met je over de prijs. In veel gevallen is een vaste prijs mogelijk. Argonex is de specialist voor iPhone reparatie in Veenendaal.

Maak snel een afspraak

Maak snel een afspraak. Wij spreken zoveel mogelijk de tijd met je af die jou het beste uit komt.

Reparatie aanmelden

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal