Softwarehulp en support

Argonex is gespecialiseerd in computerhulp en -reparatie, installaties en beheer voor Apple Mac-computers, iPad en iPhone. Gevestigd in het centrum van Veenendaal. Parkeren kan in de straat of bij Q-Park waar je van ons een uitrijkaart krijgt.

Wij bieden veel service en zijn zeer persoonsgericht. Je hoeft je computer niet ver weg te brengen en weken te wachten tot een reparatie klaar is. Wij maken een afspraak met je en streven ernaar jouw computer in één dag klaar te hebben. Wij bieden de beste en snelste computerhulp en computerreparatie in de regio.

Veel voorkomende software-problemen

De experts van Argonex hebben jarenlange ervaring met het oplossen van software-problemen op Apple-apparatuur. Je kunt denken aan;

Bel voor een advies en prijs op maat direct met: 0318-270074

Nieuw besturingssysteem installeren

Krijg je meldingen over een nieuw besturingssysteem en durf je het niet zelf aan om dit te installeren? Wij doen dit graag voor je, bel ons voor een afspraak.

Overstappen van Windows naar Apple

Overweeg je de overstap van Windows naar Apple? Wij zijn daar experts in en adviseren je graag. Veel tevreden klanten gingen je voor en we helpen je graag! Klik hier

Wat zeggen anderen over ons?

Benieuwd wat andere klanten over onze dienstverlenging te zeggen hebben? Kijk dan op Zoekcomputerhulp.

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal