Hoe installeer ik Jump Desktop

In deze handleiding gaan we stap voor stap Jump Desktop Connect installeren op een Mac met macOS 11 (Big Sur)

Stap 1: Download Jump Desktop

Het installatiepakket wordt nu gedownload.
Zodra het binnen is doe het volgende:

1. Klik op het download icoon rechts boven in het safari venster
  2. Dubbel klik op het pakketje wat is binnen gekomen

Stap 2: Jump Desktop installeren

1. Dubbel klik op het installatiebestand
  2. Sluit vervolgens alvast het onderstaande venster

Volg de installatiestappen

Tik het wachtwoord in van je beheerdersaccount (je gebruikerswachtwoord)

Als Jump Desktop geinstalleerd is, kan je op sluit drukken.
Eventueel een melding "verplaats naar prullenmand" kan je bevestigen

Jump Desktop zal het nu echter nog niet doen en komt met een lastig venster wat 'in de weg staat'

Klik voor nu dit venster weg door op Not Now te drukken

Apple heeft de beveiliging voor de meeste applicaties, zoals Jump Desktop, Eset, Zoom, Teams, Word enz. enz. standaard op slot staan.

Je zal als gebruiker zeer regelmatig applicaties extra toe moeten staan op privacy niveau.

In de rode balk hieronder staat de link naar het artikel wat je er bij gaat helpen.

LET OP: Het artikel waar de rode balk hieronder naar verwijst is een algemeen artikel en geeft uitleg waarom toestemming op privacy-gebieden nodig is en hoe het werkt.

Het is van belang dat je de juiste vinkjes aan zet voor het juiste applicatie (of gewoon ALLE vinkjes die je tegen komt, dus ook van andere applicaties).

Klik hier voor het artikel over hulp voor aanpassen van Privacy instellingen

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal