Apple apparatuur kopen

De Apple-leverancier voor Veenendaal en omstreken

Koop je je Apple-product bij Argonex, dan ben je niet alleen verzekerd van een scherpe prijs, maar ook van een advies op maat, de beste dienstverlening en bij vragen over het gebruik ervan. Argonex is leverancier van alle Apple-producten en levert onder andere:

Zakelijk

Zeker voor je zakelijke Apple-producten ben je op zoek naar meer dan alleen een scherpe prijs. Je zoekt een betrouwbare partij op wie je ook na levering van de apparatuur kunt rekenen. Vakkennis en deskundigheid, daar is Argonex sterk in. Met Argonex maak je duidelijke afspraken over de levering en onderhoud. We werken met korte doorlooptijden in geval van onderhoud en reparaties. Wij kunnen jou en jouw personeel adviseren over het gebruik van de apparatuur en je volledig ontzorgen als het gaat om het verwerken van system upgrades. Argonex is dé zakelijke Apple-leverancier van Veenendaal en omstreken.

Particulier

Ook als particulier is het fijn te weten dat je zaken doet met een deskundige en betrouwbare partij. Korte lijnen, de beste service en een scherpe prijs, daar staat Argonex om bekend. Misschien weet je niet precies welke iPhone, of Macbook of Apple Watch het beste bij jou past. Er zijn zoveel verschillende specificaties, prijzen en types dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. En heb je nou per se een nieuw apparaat nodig, of biedt een gebruikt of "refurbished" voor jou misschien de uitkomst? Wij hebben regelmatig mooie aanbiedingen en kunnen hier ook voor jou naar op zoek gaan.

Garantie en service

Bij aankoop van je Apple-producten via Argonex maak je gebruik van de standaard garantie die Apple biedt op al haar producten. Argonex biedt in bepaalde gevallen zelfs levenslange garantie op iPhone-onderdelen (batterijen uitgezonderd). Bij Argonex ben je daarnaast verzekerd van de beste service. Wij gaan voor onze klanten tot het uiterste en zullen je altijd snel helpen. 6 dagen per week bereikbaar.

Prijzen

Een Apple-product op het oog en benieuwd naar de prijs? Wij hebben ervoor gekozen niet alle producten op de website te tonen. Er zijn al veel webshops waar je alle specificaties en prijzen kunt bekijken en je hebt vast al even rondgekeken. Benieuwd naar onze prijzen? We maken graag een scherpe aanbieding voor jou. Laat ons weten welk product je op het oog hebt en we sturen je direct onze prijs!

Prijs opvragen

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal