iPhone reparatie

Argonex is zeer ervaren en deskundig op het gebied van iPhone-reparaties. Wij gaan uiterst zorgvuldig om met jouw bezit en begrijpen dat je jouw toestel niet te lang kunt missen. Onze dienstverlening is daarop afgestemd. Bij ons ben je je toestel niet langer kwijt dan absoluut noodzakelijk. Vaak kunnen wij dezelfde dag al de reparatie uitvoeren. Reparatietijden voor batterijen en schermen zijn zelfs 15 minuten gemiddeld en je kan er op wachten. Over de meest voorkomende reparaties lees je meer op de volgende pagina's:

Een defect met of vraag over je iPhone? Wij helpen je graag.

Wil je een prijsopgaaf ontvangen voor reparatie voor je iPhone?

Meldt je reparatie aan

Garantie

De garantie op de iPhone reparatie is bij ons heel simpel; op bijna alle niet Apple onderdelen krijg je bij ons de allerlangste garantie in heel veenendaal en dat is minstens 2 jaar garantie. Batterijen zijn gelimiteerd aan 1 jaar, maar zelfs dan proberen we het beste te regelen, we hebben immers alleen maar goede producten.

LET OP: schermen vanaf de iPhone 11 en batterijen vanaf de iPhone Xs zullen meldingen achter laten op je iPhone als het niet geauthoriseerd is door Apple, dus in principe zullen wij deze schermen en batterijen dan ook niet aanraden en bieden je in eerste instantie de Apple authentieke hardware aan. Mocht je uiteraard dit toch willen (om geld te besparen of omdat het je niet uit maakt) dan kan dit in overleg en kunnen we je een goedkope reparatie aanbieden. De garantie blijft uiteraard wél zoals je van ons gewend bent.

De beste en meest betrouwbare iPhone Repair Service in Veenendaal (maar ja, zeggen ze dat niet allemaal op hun site ;) )

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal