iPhone batterij vervangen

Is de batterij van je iPhone snel leeg? De kans bestaat dat die aan vervanging toe is. Met een nieuwe batterij kun je in veel gevallen weer een tijd vooruit. Bij Argonex krijg je een eerlijk advies over de mogelijkheid om de batterij van je iPhone te vervangen. Wij hanteren scherpe prijzen (zie onderaan) en laten je graag weten welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten hebben veel ervaring en helpen je graag door het vervangen van de batterij.

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone's die buiten de garantie vallen, te repareren met gegarandeerd originele Apple-batterijen. De iPhone wordt onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple, vóór en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Mocht je iPhone nog binnen de garantie vallen maar hij heeft schade opgelopen en je laat door ons de reparatie uitvoeren, dan loopt de garantie daarna normaalgesproken weer door; met niet originele onderdelen vervalt bij Apple sowieso elke vorm van garantie op je toestel.

Klaar terwijl je wacht

Vaak kun je wachten op het vervangen van je iPhone batterij. Soms is de reparatie wat complexer en kan je iPhone binnen enkele uren al worden opgehaald. Wij streven naar de kortst mogelijke doorlooptijd. Je iPhone lang kwijt zijn is geen optie. En mocht het repareren door complicaties toch langer duren, dan hebben wij een leentoestel beschikbaar zodat je toch kunt bellen.

Meekijken bij de reparatie

Als de tijd het toelaat, kun je meekijken bij de reparatie van je iPhone. Zo weet je precies wat er met je iPhone gebeurt .

Service

Argonex begrijpt hoe vervelend het is wanneer jouw telefoon niet meer goed functioneert. Je wilt snel, goed en tegen de beste prijs geholpen worden. Argonex is de officiele iPhone-specialist van Veenendaal en garandeert jou de beste service.

Garantie

De garantie is bij ons heel simpel, is er wat aan de hand met de vervangen batterij, je komt meteen terug en we vervangen het zo snel mogelijk (meestal gelijk) voor je. Batterijen die niet afkomstig zijn van Apple zijn gelimiteerd aan 1 jaar, maar zelfs na 1 jaar proberen we het beste te regelen, we hebben immers alleen maar goede producten.

LET OP: batterijen vanaf de iPhone Xs zullen meldingen achter laten op je iPhone als het niet geauthoriseerd is door Apple, dus in principe zullen wij deze batterijen dan ook niet aanraden en bieden je in eerste instantie de Apple authentieke hardware aan. Mocht je uiteraard dit toch willen (om geld te besparen of omdat het je niet uit maakt) dan kan dit in overleg en kunnen we je een goedkope reparatie aanbieden. De garantie op de batterij krijg je uiteraard wél zoals je van ons gewend bent, echter is je iPhone nog in de Apple garantie, dan vervalt deze op de rest van je iPhone.

Waterdicht

Na batterij vervanging is een waterdichte strip van 10 euro aanbevolen. Je iPhone wordt dan waterdicht na factory-standaarden. Wij zullen je dit ook aanbevelen tijdens de reparatie.

Je iPhone-batterij laten vervangen?

Maak snel een afspraak. Wij spreken zoveel mogelijk de tijd met je af die jou het beste uitkomt. Mocht het toestel onderzocht/gediagnoseerd moeten worden, dan bedragen de onderzoekskosten 45 euro. Deze kosten zijn ook van toepassing als de reparatie al gestart is (stel je maakt zelf een aanname en het is iets anders). Uiteraard kijken we ook dan nog je toestel extra na of er een probleem te ontdekken is.

Prijzen iPhone-batterij vervangen

Onderstaande prijzen zijn de prijzen voor reparaties:.

iPhone-model non-Apple Apple
iPhone SE 2022 - 85,-
iPhone 14 Pro Max - 129,-
iPhone 14 Pro - 129,-
iPhone 14 Plus - 129,-
iPhone 14 - 129,-
iPhone 13 Pro Max 59,- 129,-
iPhone 13 Pro 59,- 129,-
iPhone 13 59,- 129,-
iPhone 13 Mini 59,- 129,-
iPhone 12 Pro Max 59,- 129,-
iPhone 12 Pro 59,- 129,-
iPhone 12 59,- 129,-
iPhone 12 Mini 59,- 129,-
iPhone SE 2020 55,- 95,-
iPhone 11 Pro Max 59,- 119,-
iPhone 11 Pro 59,- 119,-
iPhone 11 55,- 119,-
iPhone XS Max 59,- 119,-
iPhone XS 55,- 119,-
iPhone XR 55,- 119,-
iPhone X 55,- 119,-
iPhone 8 Plus 49,- 95,-
iPhone 8 49,- 95,-
iPhone 7 Plus 49,- 85,-
iPhone 7 39,- 85,-
iPhone 6S Plus 39,- 75,-
iPhone 6S 39,- 75,-
iPhone SE 39,- -
iPhone 6 Plus 39,- 75,-
iPhone 6 39,- 75,-

Dit zijn de vanaf-prijzen, en ze zijn onder voorbehoud. Vóór het plaatsen van de opdracht krijgt je van ons een definitieve prijsopgave.

Argonex is de specialist voor iPhone batterij vervangen in Veenendaal.

Reparatie aanmelden

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal