iPhone batterij vervangen

Is je iPhone batterij snel leeg? De kans bestaat dat je batterij aan vervanging toe is. Met een nieuwe batterij kun je in veel gevallen weer een tijd vooruit met je iPhone. Bij Argonex krijg je een eerlijk advies over de mogelijkheid om je iPhone batterij te vervangen. Wij hanteren scherpe prijzen en laten je graag weten welke mogelijkheden er zijn. Onze specialisten hebben veel ervaring en helpen u graag met het vervangen van je Iphone batterij.

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om iPhone-reparaties die buiten de garantie vallen te repareren. Wij maken 100% gebruik van de originele onderdelen van Apple. De iPhone wordt onderheven aan de officiƫle diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Klaar terwijl je wacht

Op veel reparaties kan gewacht worden, andere reparaties zijn wat complexer en kunnen binnen enkele uren al weer opgehaald worden. Wij streven naar de kortst mogelijke doorlooptijd. Je iPhone lang kwijt zijn is geen optie. En mocht het door complicaties toch langer duren, dan hebben wij een leen-toestel zodat je toch kan blijven bellen.

Meekijken bij de reparatie

Als de tijd het toelaat kun je meekijken bij het vervangen van de batterij van je iPhone. Zo weet je precies wat er gebeurt met je smartphone.

Service

Argonex, begrijpt hoe vervelend het is wanneer jouw iPhone niet meer goed functioneert. Je wilt snel, goed en tegen de best mogelijke prijs geholpen worden. Argonex is de iPhone specialist van Veenendaal en garandeert jou de beste service.

Je iPhone batterij laten vervangen?

Maak snel een afspraak. Wij stemmen zoveel mogelijk de tijd met je af die jou het beste uit komt.

Prijzen iPhone batterij vervanging

Onderstaande prijzen zijn de prijzen voor reparatie.

Klik hier voor prijzen van gecertificeerde batterij-reparaties.

Voor niet gecertificeerde batterij-reparaties, prijzen vanaf;

Model Prijs
iPhone 11 Pro Max 69,-
iPhone 11 Pro 69,-
iPhone 11 69,-
iPhone SE 2020 49,-
iPhone XS Max 59,-
iPhone XS 59,-
iPhone XR 59,-
iPhone X 55,-
iPhone 8 49,-
iPhone 8 Plus 49,-
iPhone 7 39,-
iPhone 7 Plus 39,-
iPhone 6S 39,-
iPhone 6S Plus 39,-
iPhone SE 39,-
iPhone 6 39,-
iPhone 6 Plus 39,-
iPhone 5 39,-
iPhone 5C 39,-
iPhone 5S 39,-

Dit zijn de vanaf prijzen. Deze prijzen zijn onder voorbehoud. Voor het plaatsen van de opdracht krijgt u van ons een definitieve prijsopgave.

Reparatie aanmelden

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal