Hulp met je netwerk

Problemen met je draadloos of bedraad thuis- of zakelijk netwerk?

Een netwerk bestaat uit twee of meer aan elkaar gekoppelde computers. Dit maakt het mogelijk de computers met elkaar te laten communiceren en gegevens uit te wisselen. Deze computers communiceren met elkaar door middel van speciale hardware, software en bekabeling. Het meest gebruikte netwerk heet Ethernet.

Wat kunnen wij zoal voor je oplossen?

Support en hulp of afstand**

Installatie van hardware, denkend aan Apple computers, printers, draadloze netwerken, windows, beamers, etc. Wij bieden je altijd de geschiktste oplossing voor een gunstige prijs. Dat jij tevreden bent is voor ons heel belangrijk. Als er complicaties ontstaan dan proberen wij dat binnen een kort tijdspanne op te lossen. Ook buiten kantooruren, zodat je er geen last van zult hebben onder normale werktijden. Dit alles hoort bij onze standaardservice, dus niets bijzonders.

Servicecontract

Als je eenmaal een netwerk hebt, dan wil je natuurlijk ook dat dit zonder problemen blijft werken. Wij bieden je hiervoor een servicecontract. Met een servicecontract kies je, naast continuïteit en zekerheid, voor een optimale ondersteuning.

Op de Servicecontracten in de vorm van een strippenkaart worden de voorrijkosten gehalveerd en wordt er per 20 minuten gefactureerd.

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal