Hardware reparatie

Argonex is gespecialiseerd in computerreparaties, installaties en beheer voor Apple Mac-computers. Gevestigd in het centrum van Veenendaal en in Q-Park parkeren betekent 30 minuten van ons kado. Makkelijk in de straat parkeren kan ook , zelfs even kort op laden en lossen.

Wij bieden veel service en zijn zeer persoonsgericht. Je hoeft je computer niet ver weg te brengen en weken te wachten tot een reparatie klaar is. Wij maken een afspraak met je, streven ernaar jouw computer in één dag klaar te hebben. Wij bieden de beste en snelste computerhulp en computerreparatie in de regio.

Onafhankelijk Reparatie Provider (IRP)

Argonex is gecertificeerd om Mac-reparaties die buiten de garantie vallen te repareren. Wij maken gebruik van gegarandeerd originele onderdelen van Apple. De Mac wordt onderworpen aan de officiële diagnostische tests van Apple, voor en na de reparatie. Lees hier uitgebreid over onze certificatie en status IRP.

Argonex voor bedrijven

Niet bereikbaar zijn is niet alleen vervelend, het kan je ook geld kosten als bedrijf. Vandaar dat wij veelgebruikte onderdelen op voorraad houden. Als je belt gaan wij zo spoedig mogelijk de reparatie inplannen. Meestal is er binnen korte tijd plaats en is het echt spoed, voor een klein bedrag zet je jezelf boven aan de wachtlijst.

Tijdens de reparatie hebben wij een leentoestel klaar liggen, zodat je door kan met je werk en tenminste kan bellen. Niet alleen vanwege de snelle service, maar ook vanwege onze hoge mate van deskundigheid is Argonex een betrouwbare partner. Wij leveren producten met de hoogst mogelijke kwaliteit en maken duidelijke afspraken. Je hebt één vast aanspreekpunt voor al je vragen.

Argonex voor particulieren

Argonex begrijpt hoe vervelend het is wanneer je Apple-laptop of -computer niet meer functioneert. Je wilt snel, goed en tegen een redelijke prijs geholpen worden. Argonex staat bekend om zijn klantvriendelijke werkwijze, korte doorlooptijden, hoge mate van service en scherpe prijzen. Vaak hoef je apparaat maar kort te missen als wij deze voor je repareren en wij staan je graag te woord bij al je vragen over Apple producten.

Reparatie Apple producten

De experts van Argonex hebben jarenlange ervaring met reparaties en advies van onder andere de volgende Apple-producten:

Bel voor een advies en prijs op maat direct met: 0318-270074

Inname van je apparatuur

Bij Argonex hebben we een uniek reparatieproces. Je komt je Mac binnen brengen voor onderzoek en diagnose. Is er vastgesteld wat we moeten vervangen en kan je de Mac nog gewoon gebruiken? Dan mag je bij ons de Mac gewoon in je bezit houden tot het vervangende onderdeel binnen is. Dan pas breng je je Mac binnen. Een reparatie duurt ongeveer drie uur. Hierna kan je je Mac weer ophalen en is hij weer als nieuw.

Upgraden? Wij halen meer uit je Apple computer!

Als je apparatuur niet meer voldoet in bepaalde situaties, is het niet altijd nodig een vervangende computer aan te schaffen, maar kan worden volstaan met meer geheugen of een grotere harddisk. Met een upgrade van het geheugen, de harde schijf of het besturingssysteem breng je het beste in je computer naar boven en kan hij vaak weer jaren mee.

Nieuw besturingssysteem installeren

Krijg je meldingen over een nieuw besturingssysteem en durf je het niet zelf aan om dit te installeren? Wij doen dit graag voor je, bel ons voor een afspraak.

Switchen van Windows naar Apple

Wil je switchen van Windows naar Apple? Wij zijn daar experts in en adviseren je graag. Veel tevreden klanten gingen je voor en we helpen je graag! Klik hier

Wat zeggen anderen over ons?

Benieuwd wat andere klanten over onze dienstverlenging te zeggen hebben? Kijk dan op Zoekcomputerhulp.

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal