Apple advies

Argonex is hét deskundige Apple-aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving.

Bij Argonex kun je terecht met je vragen over alle Apple-producten. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en voorzien je graag met een passend advies. Je kunt bij ons terecht zowel als zakelijke, als particuliere klant.

Onze passie voor Apple-producten

Heb je vragen over de werking van je iMac, Macbook, iPhone, iPad, of een ander Apple-product? Argonex heeft passie voor de producten van Apple en is zeer servicegericht. We helpen je graag verder.

Overstappen van Windows naar Mac

Wil je overstappen van Windows naar Apple? Argonex neemt de stappen met je door en helpt je graag op weg bij het kennismaken met de unieke en zeer gebruiksvriendelijke Apple-producten. Met enkele tips en aanwijzingen ben je zo gewend en de ervaring leert dat de meeste klanten dan niet terug willen.

Onze klantgerichte aanpak

Argonex hanteert een klantgerichte aanpak. We kunnen je vaak telefonisch direct te woord staan en streven ernaar vragen per e-mail dezelfde dag nog te beantwoorden.

Geen lange wachttijden zoals bij de Apple Resellers en PC Winkels en bovendien een stuk voordeliger (ook bij aankopen van nieuwe apparatuur!) Bij ons breng je de computer binnen, krijg je dezelfde dag nog een diagnose en is een reparatie in bijna alle gevallen de volgende dag klaar!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal