Apple advies

Argonex is hét deskundige Apple aanspreekpunt voor particulieren en bedrijven in Veenendaal, Rhenen, Ede, Wageningen en omgeving.

Bij Argonex kun je terecht met je vragen over alle Apple producten. Wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en bedienen je graag met een passend advies. Je kunt zowel bij ons terecht als zakelijke klant of als particulier.

Onze Passie voor Apple producten

Heb je vragen over de werking van je iMac, Macbook, iPhone, iPad, of andere Apple producten? Argonex heeft een passie voor de producten van Apple en is zeer servicegericht. We helpen je graag verder.

Overstappen van Windows naar Mac

Wil je overstappen van Windows naar Apple? Argonex neemt de stappen met je door en helpt je graag op weg bij het kennismaken met de unieke en zeer gebruiksvriendelijke Apple producten. Met enkele tips en aanwijzingen ben je zo gewend en de ervaring leert dat de meesten dan niet meer terug willen.

Onze klantgerichte aanpak

Argonex hanteert een klantgerichte aanpak. We kunnen je vaak telefonisch direct te woord staan en streven ernaar vragen per e-mail dezelfde dag nog te beantwoorden.

Geen lange wachttijden zoals bij de Apple Resellers en PC Winkels en bovendien een stuk voordeliger (ook bij nieuwe aankopen)!! Bij ons breng je de computer binnen, krijg je dezelfde dag nog een diagnose en is een reparatie in bijna alle gevallen de volgende dag klaar!

Benieuwd naar onze dienstverlening? Neem direct contact met ons op.

Neem contact op

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal