Garantievoorwaarden

Bij electronica kan er wel eens wat stuk gaan of een gebrek vertonen. Bij Apple producten komt dit gelukkig zeer zeldzaam voor vanwege de hoogst mogelijke kwaliteit die gebruikt wordt en de kwaliteitscheck die elke product ondervind voor het de deur uit gaat.

Als er een probleem is met de hardware dan is de garantie als volgt opgesteld, in eenvoudige woorden uitgelegd:

Producten binnen garantie

Argonex garantie is gelijk aan die van Apple, namelijk 1 jaar is het product gedekt vanaf de aankoopdatum voor fabricagefouten. Dit geldt ook voor de accesoires die bij het hoofdproduct meegeleverd zijn.

Voor zakelijke aanschaffen geldt de garantie 1 jaar, de consumenten kunnen genieten van een 2de jaar extra garantie.

De garantie is in beide type klanten uit te breiden met AppleCare. De garantie wordt dan verlengd van 1 jaar naar 3 jaar. Let wel; Dit is mogelijk in de eerste 60/90 dagen na aanschaf van het product.

Producten buiten garantie / Garantie op reparaties

Indien een product defect is buiten garantie,worden er kosten berekend voor het onderdeel en de arbeid. Argonex garantie op de reparatie is gelijk aan die van Apple, namelijk strikt 90 dagen vanaf de datum dat de reparatie is afgerond.

Indien er gebruik gemaakt is van geen onderdelen die via een originele Apple reparatie zijn uitgevoerd (indien mogelijk krijg je van ons altijd de keuze daar in), zijn de garantievoorwaarden anders, regelmatig is de garantie 1 tot 2 jaar op de onderdelen (exclusief mogelijk werktarief wat berekend wordt) tot zelfs levenslang. Wij werken buiten Apple met leveranciers die uitstekende garantievoorwaarden bieden en daar profiteer je als klant van Argonex dan ook direct van.

Apple is helaas er strikt zoals hierboven beschreven

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal