iPad Air M2

van Klein naar Groot

Vanaf € 719
ipad air m2

Air in 2 formaten

Het is voor het eerst dat iPad Air in twee formaten verkrijgbaar is. Het 11‑inch model is licht en compact, en het 13‑inch model heeft een groter display met nog meer ruimte om te werken, te leren en te spelen. Beide modellen leveren fenomenale prestaties en hebben allerlei geavanceerde mogelijkheden, waardoor iPad Air nu krachtiger en veelzijdiger dan ooit is.

ipad air m2

M2

De M2-chip heeft een snellere 8-core CPU en 10-core GPU. In combinatie met een snellere geheugenbandbreedte is de nieuwe iPad Air volgens Apple bijna 50% sneller dan de vorige iPad Air met M1 voor een breed scala aan productiviteits- en creatieve taken. En vergeleken met de iPad Air met A14 Bionic levert het nieuwe M2-model tot 3x snellere prestaties. Apple claimt ook dat het 13-inch model een betere geluidskwaliteit levert met dubbele bas dan de vorige generatie.

ipad air m2

Meer

De nieuwe iPad Air Wi-Fi 6E, dat tot 2x betere prestaties levert dan de vorige generatie. Hij is ook compatibel met de nieuwe Apple Pencil Pro, die een nieuwe sensor in de houder heeft die de knijpbeweging van de gebruiker kan voelen en een gereedschapspalet oproept om snel van gereedschap, lijndikte en kleur te wisselen. Oos is deze iPad Air een ongelooflijk krachtig apparaat voor kunstmatige intelligentie. In tegenstelling tot de vorige generatie bevindt de 12-Megapixel Ultra Wide FaceTime-camera op de apparaten zich langs de langste rand, zodat de camera tijdens videogesprekken vanuit een meer centrale, horizontale positie video opneemt. De camera is ook voorzien van Center Stage, dat machine learning gebruikt om iedereen automatisch in het gezichtsveld te houden.

ipad air m2

Modellen

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal