iPad Pro M4

voor de echte Pro

Vanaf € 1219
ipad pro m4

Pro in 2 formaten

De nieuwe iPad Pro heeft een aanzienlijk dunner ontwerp en iets grotere schermformaten van 11 en 13 inch. Het 11-inch model is 5,3 mm dik en weegt minder dan een pond, terwijl het 13-inch model slechts 5,1 mm dik is en een kwart pond minder weegt dan zijn voorganger. Apple merkt op dat de nieuwe iPad Pro hiermee het dunste Apple product ooit is. Hij heeft een verbeterd thermisch ontwerp dankzij grafietvellen in de hoofdbehuizing en koper in het Apple logo.

ipad pro m4

M4

De M4-chip is gebouwd met de tweede generatie 3 nm-technologie en bevat een nieuwe display-engine en hardwareversnelde mesh shading en ray tracing. Hij levert tot 50% snellere CPU-prestaties dan de M2 in de vorige iPad Pro en vier keer snellere renderprestaties.

ipad pro m4

OLED

Het Ultra Retina XDR OLED-display van iPad Pro maakt gebruik van twee panelen in een tandemontwerp voor een nog betere schermvullende helderheid tot 1.000 nits voor SDR en HDR, en 1.600 nits piekhelderheid voor HDR. Het levert dieper, echt zwart, meer details in schaduwen en bij weinig licht, helderdere highlights en verbeterde luminantie, en het reageert beter op inhoud in beweging.

ipad pro m4

Meer

De 12-megapixelcamera aan de voorkant van iPad Pro is verplaatst naar de zijkant van het apparaat voor een verbeterde videobelervaring. De camera aan de achterkant ondersteunt nu ProRes-video-opnamen en Smart HDR 4. De camera heeft ook een Adaptive TrueTone-flitser voor het beter scannen van documenten. De iPad Pro is voor het eerst verkrijgbaar met een nano-textuur display. De behuizing van het apparaat is gemaakt van 100% gerecycled aluminium en is verkrijgbaar in Silver en Space Black.

ipad pro m4

Modellen

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal