iMac 24"

Nog meer Power, nog meer Mac!

Vanaf € 1579
imac 24

De nieuwe iMac 24", je hebt er vast al over gehoord.

7 November 2023 was het dan zo ver, na 2,5 jaar wachten op de welgeprezen opvolger van de iMac 24. De nieuwe iMac 24" met M3 Processor. Deze is bij ons te bestellen dus neem snel contact op om het wachten zo kort mogelijk te maken!

Waarom de iMac 24"

Deze iMac is weer een wonder van techniek. De M1 Processor (veel krachtiger dan een Intel), is opgevolgd door de M3 processor, die wederom krachtiger is. De Mac is ontzettend stil, sterker nog, je hoort hem eigenlijk nooit. Geen kast meer onder je bureau, geen losse speakers meer en verkrijgbaar in 7 mooi kleuren wat het gewoon meer maakt dan een computer.

Aan ruimte en geheugen hoef je je geen zorgen te maken, standaard wordt hij geleverd met 8GB werkgeheugen en 256GB opslag, wie toekomstgericht denkt neemt net een tandje meer van alles zodat je later niet voor verrassingen komt te staan door gebrek, mede door het compacte design en snelle dataverwerking is er later geen mogelijkheid om het uit te breiden, dus goed er over nadenken bij de aankoop is belangrijk. Wij leggen dit uiteraard extra toe bij het gesprek dat we samen hebben.

apple iMac 24 front De Mac is er al vanaf 1599 euro en is met zijn 11,5mm flinterdun en weegt nog geen 5 kilo (!), de iMac is gewoon niet dikker (of zelfs dunner) dan de reguliere beeldscherm met het voordeel dat de computer er gelijk in zit.

De iMac is rijkelijk voorzien van de modernste snufjes, zoals:
  • een haarscherp enorm kleurrijk scherm van 4,5K in een afmeting van 24"
  • een haarscherpe Facetime Camera van 1080P
  • 6 speakers voor kamervullend geluid
  • 3 studiomicrofoons voor het beste geluid tijdens je videogesprekken
  • een haarscherp enorm kleurrijk scherm van 4,5K in een afmeting van 24"
  • touch ID op het toetsenbord om nog makkelijker de beveiligde zaken te authenticeren.
imac 11mm

De accesoires zoals Magic Keyboard en Magic Mouse of Magic Trackpad kleuren volledig mee met de Mac. De stroom krijgt de iMac door een losse voeding die netjes onder de tafel kan èn bovendien magnetisch vast gaat aan je Mac. De netwerkkabel, mocht je niet draadloos kunnen, gaat meteen in de voeding onder je tafel. Zo heb je een hele keurige opstelling op je bureau.

imac touch
Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal