Macbook Air 13" M2

Superlicht zwaargewicht.

Vanaf € 1179


Met een nieuw, opvallend dun design in vier schitterende kleuren, een groter 13,6-inch Liquid Retina-display, 1080p HD-camera, opladen met MagSafe en meer

Vanaf 1179,-

Nieuw design dankzij M2

MacBook Air, compleet vernieuwd voor M2, heeft een nieuw design en is aan alle kanten opvallend dun. De duurzame unibodybehuizing bestaat volledig uit aluminium, voelt stevig aan en gaat lang mee. MacBook Air is slechts 11,3 mm dun en weegt slechts 1,24 kg. Bovendien is het volume met maar liefst 20 procent afgenomen in vergelijking met de vorige generatie. Dankzij het lage energieverbruik van M2 zijn alle voorzieningen van MacBook Air geïntegreerd in een geruisloos design zonder ventilator. Naast de zilveren en spacegrijze uitvoering is MacBook Air nu ook verkrijgbaar in twee schitterende nieuwe kleuren: middernacht en sterrenlicht. MagSafe biedt gebruikers een speciale, gebruiksvriendelijke oplaadpoort waarmee MacBook Air veilig kan worden opgeladen. MacBook Air heeft ook twee Thunderbolt-poorten, waarmee allerlei accessoires kunnen worden opgeladen, en een mini-jack-aansluiting die koptelefoons met een hoge impedantie ondersteunt. Magic Keyboard is voorzien van een rij functietoetsen van volledige hoogte met Touch ID en een ruime, baanbrekende Force Touch-trackpad.


Schitterend 13,6-inch Liquid Retina-display

De nieuwe MacBook Air heeft een schitterend 13,6-inch Liquid Retina-display, dat verder naar de zijkanten en rond de camera doorloopt om ruimte te creëren voor de menubalk. Dat levert een groter display met veel dunnere randen op, dat gebruikers meer schermruimte biedt voor alle details van hun materiaal. En met een helderheid van 500 nits is het display 25 procent helderder. MacBook Air ondersteunt nu 1 miljard kleuren, voor een schitterende weergave van foto’s en films.

Geavanceerde camera en audio

MacBook Air heeft een nieuwe 1080p FaceTime HD-camera, waardoor de resolutie en prestaties bij weinig licht van de vorige generatie zijn verdubbeld. In combinatie met de kracht van de geavanceerde beeldsignaalprocessor van M2 zorgt dit voor een perfecte weergave van videogesprekken. MacBook Air heeft ook een geluidssysteem met vier speakers. Om in het dunne design te kunnen passen, zijn de speakers en microfoons volledig geïntegreerd tussen het toetsenbord en display – terwijl de geluidservaring is verbeterd. Drie microfoons zorgen met behulp van geavanceerde bundelvormende algoritmen voor heldere audio, terwijl de speakers een betere stereoscheiding en heldere stemmen produceren. En Dolby Atmos zorgt in MacBook Air voor muziek en films met indrukwekkende ruimtelijke audio.


Betere prestaties met M2

De M2-chip, het begin van de volgende generatie van Apple silicon voor Mac, breidt de baanbrekende prestaties, zuinigheid en voorzieningen van M1 nog verder uit. Of je nu wilt multitasken of schitterende afbeeldingen wilt creëren, met MacBook Air met M2, ’s werelds bestverkochte notebook, is het allemaal mogelijk.

Alleen met Apple silicon is deze combinatie van prestaties en voorzieningen mogelijk in zo’n dunne, lichte notebook met een design zonder ventilator.

vanaf 1179 euro

Direct bestellen of meer info


bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal