Watch Series 9

Dubbel Tap!

Vanaf € 449
apple watch series 9

Apple Watch

Het design van de Apple Watch Series 9 is niet veranderd ten opzichte van het vorige model, met dezelfde functies en sensoren, maar er zijn wel nieuwe interne updates. Er zijn nog steeds 41 mm en 45 mm opties en de behuizingen hebben dezelfde afgeronde hoeken, een slank scherm, saffierkristallen achterkant en Digital Crown met haptische feedback.

Er is een Always-On display waarmee gebruikers hun wijzerplaat en complicaties altijd kunnen zien en het display is nu helderder dan voorheen. De maximale helderheid is nu 2000 nits, het dubbele van de helderheid van de Series 9, waardoor het display beter zichtbaar is in fel zonlicht. Voor donkere kamers en 's nachts kan het scherm worden verlaagd tot één nit, waardoor het zwak maar leesbaar blijft.

De Series 9 is voorzien van barstbestendig voorzetglas, IP6X-stofbestendigheid en WR50-waterbestendigheid. Apple Pay-aankopen zijn mogelijk met creditcards en bankpassen die zijn opgeslagen in de Wallet-app, en het toestel heeft dezelfde snelle oplaadsnelheden als het vorige model. De grootste nieuwe functie in de Series 9 is de nieuwe S9-chip, die veel sneller is dan de S8 in het vorige model en functionaliteit mogelijk maakt. De S9-chip heeft een 4-core Neural Engine die machine learning-taken tot twee keer sneller verwerkt, en hij is efficiënter voor dezelfde batterijlevensduur gedurende de hele dag ondanks nieuwe mogelijkheden.

apple watch series 9

Double Tap is de belangrijkste nieuwe functie van de S9-chip. Met dit gebaar kunnen gebruikers de wijsvinger en duim samen tikken om met één hand interactie te hebben met de Apple Watch. Double Tap kan worden gebruikt om een timer te stoppen, muziek af te spelen/pauzeren, een oproep te beantwoorden of te beëindigen, een alarm te sluimeren en nog veel meer.

Met de S9 worden Siri-opdrachten waarvoor geen informatie van het internet nodig is, op het apparaat verwerkt voor snellere reactietijden en meer privacy, plus is dicteren 25 procent nauwkeuriger. Gebruikers kunnen Siri ook vragen stellen over gegevens uit de Gezondheid-app, waardoor ze informatie krijgen over de voortgang van activiteiten, hartslag, slaap en medicijnen.

Hartslagmonitoring, bloedzuurstofdetectie, ECG-metingen, slaaptracking, valdetectie, luidruchtigheidsmonitoring en ingebouwde temperatuurdetectie blijven beschikbaar. Dit zijn allemaal functies die Apple introduceerde met de vorige generatie modellen.

Een Crash Detection-functie maakt gebruik van de gyroscoop en versnellingsmeter van het horloge in combinatie met een geavanceerd sensor-fusiealgoritme om ernstige auto-ongelukken te detecteren en hulpdiensten te waarschuwen. Als er een botsing plaatsvindt, neemt de Apple Watch contact op met de gebruiker en als er niet binnen 10 seconden wordt gereageerd, wordt er contact opgenomen met de hulpdiensten.

De batterij gaat tot 18 uur mee, maar kan tot 36 uur worden verlengd met de spaarstand. In de spaarstand wordt het always-on-display uitgeschakeld, worden hartslagmetingen op de achtergrond uitgeschakeld, worden wifi- en mobiele verbindingen beperkt en nog veel meer.

apple watch series 9

Apple heeft een Ultra Wideband-chip van de tweede generatie aan de Series 9 toegevoegd. De UWB-chip maakt Precision Finding mogelijk om een zoekgeraakte iPhone op te sporen met visuele, haptische en audiogeleiding. Er is ook een verbeterde integratie met HomePod en als een Apple Watch binnen vier meter van een HomePod komt die audio afspeelt, kan de Series 9 de Now Playing-interface tonen om media te bedienen.

De Apple Watch Series 9 is verkrijgbaar in aluminium en roestvrij staal. De aluminiumkleuren zijn Roze, Sterlicht, Middernacht, Zilver en ROOD, terwijl de roestvrijstalen modellen verkrijgbaar zijn in Zilver, Grafiet en Goud. Apple heeft nieuwe bandkleuren en -materialen geïntroduceerd voor de Series 9, waardoor alle lederen bandopties komen te vervallen.

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal