Apple Watch Ultra

Ultra om je pols.

Vanaf € 999
apple watch ultra

Ultra

De Apple Watch Ultra heeft een titanium kast van 49 mm en een platte voorkant van saffier, met daaronder het grootste en meest heldere display ooit. Met een aanpasbare actieknop heb je meteen toegang tot een groot aantal handige features. Bij normaal gebruik gaat de batterij van de Apple Watch Ultra 36 uur mee, langer dan elke andere Apple Watch. En met de nieuwe instellingen voor energiebesparing gaat de batterij tot wel 60 uur mee. Ideaal voor een trip van meerdere dagen. Met met een nieuw opvallend design en een groot aantal features voor duursport, ontdekkingsreizen en avontuur

Apple Watch ultra bands

Uiterlijk

Apple Watch Ultra is gemaakt van hoogwaardig titanium, en biedt een perfecte balans van gewicht, valbestendigheid en roestbestendigheid De kast omringt de randen van de platte voorkant van saffier, waardoor het Retina-display goed beschermd is. Met 2000 nits is dit twee keer zo helder als elk ander Apple Watch-display. De nieuwe feloranje actieknop is makkelijk aan te passen en geeft je direct toegang tot een groot aantal features, zoals work-outs, kompasroutepunten en Backtrack. Apple Watch Ultra heeft drie ingebouwde microfoons om de geluidskwaliteit tijdens het bellen drastisch te verbeteren in alle weersomstandigheden. Een adaptief straalvormend algoritme vangt stemgeluid op met de microfoons en vermindert tegelijkertijd het achtergrondgeluid, waardoor je altijd kraakhelder klinkt. En op plekken waar het erg hard waait, maakt de Apple Watch Ultra gebruik van geavanceerde algoritmen zoals machine learning, die het geluid van de wind onderdrukken zodat je goed te verstaan bent.

Apple Watch ultra orange

Voor de Pro

Apple Watch Ultra is de ideale tool voor duursporters of voor mensen die hun grenzen willen verleggen. De nauwkeurige dual-frequency gps integreert zowel L1 als de nieuwste frequentie L5 plus nieuwe positioneringsalgoritmes, voor het eerst in een Apple Watch. Apple Watch Ultra biedt de meest nauwkeurige gps in een Apple Watch ooit. Gebruikers hebben hierdoor de meest precieze gegevens over afstand, tempo en route tot hun beschikking, wat ideaal is voor trainings- en wedstrijddoeleinden.


Direct bestellen of meer info

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal