Windows-problemen? Argonex biedt hulp!

PC Reparatieservice voor Windows-computers.

Onze service is van hoge kwaliteit service en wij zijn zeer klantgericht. Je maakt met ons een afspraak, wij plannen je reparatie zo veel mogelijk in op het voor jou geschiktste moment. Daardoor ligt de computer niet onnodig te wachten bij ons en kan je deze blijven gebruiken tot je die brengt. Je reparatie is gegarandeerd binnen één dag klaar*. Spoed is ook beperkt mogelijk! Wij bieden de beste en snelste computerhulp en computerreparatie in de regio.

Reparaties van:

Prijzen:

€65,- voor vragenuurtje. €15,- per kwartier thuis. Vanaf €45,- opschonen Windows. Vanaf €49,- voor herinstallatie computer. Vanaf €99,- voor upgrade SSD

Bel nu nog – 0318-270074

Je kunt bij ons de defecte apparatuur brengen op afspraak. Na een diagnose zullen wij dezelfde dag met een prijsopgave komen. In 90% van de gevallen hebben wij je reparatie de volgende dag al klaar!

Upgrade van geheugen of harde schijf of besturingssysteem installeren.

Als je apparatuur niet meer voldoet aan bepaalde eisen voor installatie van nieuwe programmatuur, is het niet altijd nodig een vervangende computer aan te schaffen, maar kan worden volstaan met meer geheugen of grotere/snellere harde schijf en zeker een upgrade naar SSD doet wonderen. Een nieuw besturingssysteem uitgekomen? Durf je het zelf niet aan om dit te installeren? Wij doen dit voor je, bel ons nu nog op!

Overstappen van Windows naar Apple.

Overweeg je de overstap van Windows naar Apple? Wij zijn daar experts in en adviseren je graag. Veel tevreden klanten gingen je voor en we helpen je graag! Voor meer informatie of reparaties of upgrades kan je te allen tijde bellen of mailen.

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal