Windows problemen? Argonex biedt hulp!

PC Reparatie Service voor Windows computers

Wij hebben een hoge service en zeer persoonsgericht. Je maakt met ons een afspraak, wij plannen je reparatie in op het best geschikte moment. Daardoor ligt de computer niet onnodig te wachten bij ons en kan je deze blijven gebruiken tot deze gebracht wordt. Je reparatie is gegarandeerd binnen 1 dag klaar*. Spoed is ook beperkt mogelijk! Wij bieden de beste en snelste computerhulp en computerreparatie in de regio.

Reparaties van

Prijzen:

€55,- voor vragenuurtje. €15,- per kwartier thuis. Vanaf €45,- opschoning Windows. Vanaf €49,- voor herinstallatie computer. Vanaf €99,- voor upgrade SSD

Bel nu nog – 06-51900691

Je kan bij ons de defecte apparatuur brengen op afspraak. Na een diagnose zullen wij dezelfde dag met een prijsopgave komen. In 90% van de gevallen hebben wij je reparatie de volgende dag al weer klaar!

Upgrade geheugen of harde schijf of besturingssysteem installeren

Als je apparatuur niet meer voldoet aan bepaalde eisen voor installatie van nieuwe programmatuur, is het niet altijd nodig een vervangende computer aan te schaffen, maar kan worden volstaan met meer geheugen of grotere/snellere harde schijf en zeker een upgrade naar SSD doet wonderen. Een nieuw besturingssysteem uitgekomen? Durf je het zelf niet aan om dit te installeren? Wij doen dit voor je, bel ons nu nog op!

Switchen naar Apple

Wil je switchen van Windows naar Apple, wij zijn daar experts in en helpen je graag. Voor meer informatie of reparaties of upgrades kan je ten aller tijden bellen of mailen.

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal