Windows reparatie

Argonex Windows reparatie

Alhoewel onze roots liggen bij de reparatie van Apple producten kun je inmiddels ook voor reparaties van je Windows apparatuur terecht bij Argonex. Problemen met je Windows computer kunnen zorgen voor veel ongemak en frustratie. Wij helpen je graag zodat je weer met plezier kunt doorwerken.

Bij ons is een gedegen kennis aanwezig van Windows XP tot en met Windows 10, zodat je optimaal kan worden geholpen. Jou PC reparatie is bij ons in goede handen. Je software of hardware probleem zullen wij voor je diagnoseren en we informeren voorafgaand aan onze werkzaamheden over het plan van aanpak. Blijkt tijdens onderzoek dat je toe bent aan een nieuwe PC, dan kunnen wij je een aanbieding doen vanuit ons assortiment. In ons assortiment hebben we de beste PC’s. We zullen je niet opzadelen met een Celeron-Processor, Bing of ander soort langzame computer.

Wat kunnen wij voor je doen

Loop je aan tegen een defect, of wil je graag een upgrade uitvoeren om je computer weer wat meer power te geven? Misschien heb je vragen over het maken van backups of het beveiligen van de apparaat tegen virussen. In al deze gevallen kun je reken op de deskundigheid van Argonex. Om je een idee te geven van de mogelijkheden:

Laat ons weten waar je tegenaan loopt. Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

Esset certified reseller
ICT waarborg
Recensies van servicebedrijf Argonex, Apple en Windows Specialist op www.zoekcomputerhulp.nl
Apple reparatie Veenendaal