Windows reparatie

Argonex Windows-reparatie

Alhoewel onze roots liggen bij de reparatie van Apple-producten kun je inmiddels ook voor reparaties van je Windows-apparatuur terecht bij Argonex. Problemen met je Windows-computer kunnen zorgen voor veel ongemak en frustratie. Wij helpen je graag zodat je weer met plezier kunt werken.

Bij ons is gedegen kennis aanwezig van Windows XP tot en met Windows 10, zodat je optimaal kan worden geholpen. Jouw PC is bij ons in goede handen. Voor een software- of hardwareprobleem zullen wij een diagnose voor je maken. We informeren je voorafgaand aan onze werkzaamheden over het plan van aanpak. Blijkt tijdens het onderzoek dat je toe bent aan een nieuwe PC, dan kunnen wij je een aanbieding doen vanuit ons assortiment; we leveren de beste PC’s.

Wat kunnen wij voor je doen?

Loop je aan tegen een defect of wil je graag een upgrade uitvoeren om je computer weer wat meer power te geven? Misschien heb je vragen over het maken van backups of het beveiligen van de apparaat tegen virussen? In al deze gevallen kun je rekenen op de deskundigheid van Argonex.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden:

Laat ons weten waar je tegenaan loopt. Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden.

Neem contact op

bitdefender
ICT waarborg
Apple reparatie Veenendaal